Πώς να επιλέξετε το τέλειο γυναικείο εσώρουχο για το σωματότυπό σας

από Sovrakofanela IKE
Πώς να επιλέξετε το τέλειο γυναικείο εσώρουχο για το σωματότυπό σας

Η εύρεση του κατάλληλου γυναικείου εσώρουχου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Ανακαλύψτε πώς να επιλέξετε την τέλεια εφαρμογή για το σωματότυπό σας με αυτόν τον οδηγό!

Προσδιορίστε τον Τύπο του Σώματός σας.

 

Πριν αρχίσετε να ψωνίζετε για γυναικεία εσώρουχα, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τον τύπο του σώματός σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε στυλ που θα κολακεύουν το σχήμα σας και θα παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη. Υπάρχουν αρκετοί τύποι σωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του τύπου μήλου, του αχλαδιού, της αμφορείας και του ορθογώνιου. Για να προσδιορίσετε τον τύπο του σώματός σας, μετρήστε το μέγεθος του στήθους, της μέσης και των γοφών σας και συγκρίνετε τις μετρήσεις μεταξύ τους. Αφού γνωρίζετε τον τύπο του σώματός σας, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για στυλ εσωρούχων που θα τονίζουν τις καμπύλες σας και θα παρέχουν την κατάλληλη κάλυψη.

 

Επιλέξτε το Στυλ που Σας Ταιριάζει.

Αφού προσδιορίσετε τον τύπο του σώματός σας, πρέπει να επιλέξετε το στυλ των εσωρούχων που σας ταιριάζει καλύτερα. Υπάρχουν αρκετά στυλ, όπως τα σλιπ, τα στρινγκ, τα μποξεράκια, τα κοντά εσώρουχα και τα σορτσάκια. Το στυλ που επιλέγετε εξαρτάται από τον τύπο του σώματός σας και τη δραστηριότητα που θα κάνετε εκείνη την ημέρα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να φορέσετε εσώρουχα κάτω από ένα κολάν, θα πρέπει να επιλέξετε ένα στυλ που δεν θα φαίνεται. Εάν πρόκειται να εκτελέσετε μια δραστηριότητα που απαιτεί κίνηση, όπως γιόγκα, επιλέξτε εσώρουχα που παρέχουν περισσότερη υποστήριξη και είναι πιο ελαστικά. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε εσώρουχα με διάφορα σχέδια και υφές, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και προτιμήσεις.


Δες όλη την συλλογή με τα γυναικεία εσώρουχα εδώ

by Sovrakofanela IKE

Popular Posts

Instagram

Ακολούθησε μας

Eνημερωτικό δελτίο